2021 Yaz Aksesuarlar Önerileri

2021 Yaz Aksesuarlar Önerileri

Her yıl dünyaca ünlü markaların ilkbahar ve yaz kreasyonlarında, o yıla ait trendler belirleniyor. Bazen eskiye dönüş yaşanırken, bazen de yepyeni formda trendler ile karşılaşıyoruz. Peki, 2021 yaz aksesuar trendleri neler? 2021 yaz aksesuarlar önerilerinde ayakkabı, çanta, takı ve maske en öne çıkanlar.  

Ayakkabı

Ayakkabılarda sneakers, minimal topuklu ayakkabılar, bağcıklı sandaletler ve takunyalar ön plana çıkıyor. Sneakers son birkaç yıldır dünya modasında yerini almışken; bu yıl daha renkli versiyonlarıyla ve klasik kıyafetlerin tamamlayıcısı olarak defilelerde yerini aldı.

Bağcıklı sandaletler aslında çok uzun yıllardır vitrinlerde yer alıyor. Fakat 2021 yılında öne çıkan bir trend olarak moda severlerin beğenisine sunuldu. Bağcıklı sandalet için en doğru yıl, bu yıl!

Minimal topuk ayakkabılar ise şüphesiz ki en rahat trendlerden biri oldu. Konforu ve şıklığı birleştirmeye yönelik yapılan bu tasarımla, günlük hayatınızda da kıyafetlerinize şıklık katabilirsiniz.

Takunyalar, 2021 yaz sezonunun en sürpriz trendlerinden biri oldu. Eskiye dönerek fakat estetiğini arttırarak, vitrinlerdeki yerini çoktan aldı.  Pandeminin de etkisiyle, 2021 yaz sezonunda rahatlık ön plana çıkıyor. 

Çanta

Çantalarda hasır & örme & makrome, file, canlı renkli, ultra büyük ve telefon boy çantalar 2021 çanta trendleri. Hasır çantalar daha çok tatil kombinlerini akla getirse de, şehir kombinlerinde de sıklıkla görülecek. File çantalar, her ne kadar şeffaf çantalar olsa da farklı renk ve tasarımlarda şık kombinlerinize eşlik etmeye hazır! Canlı, iddialı renklerde ve farklı boyutlardaki çantalar, sade kıyafetlerinize renk katacak. Son olarak büyük çantalar dediğimiz bavul boy çantalar, uzun boylu kadınların tercih edebileceği çanta trendleri arasında yerini aldı. Telefon boy çantalar da, farklı renk ve dokularda oldukça şık ve minimal tasarıma sahip çantalar.

Takı

Öncelikle 2021 yaz kreasyonlarında en dikkat çeken, ikonik markaların ürettiği takılar oldu. Modaya yön veren dünya markaları, üstünde marka isimlerinin yazdığı aksesuar formlarında küpe ve kolyeler tasarladılar. Bu tasarımlar daha önceki yıllarda da vardı fakat, 2021 yaz trendleri arasında yer aldılar.  Ek olarak katlı uzun kolyeler, inci takılar ve iddialı canlı renklerden oluşan kolye, küpe, bileklik ve yüzükler bu yıl oldukça trend.

Maske

Dünya hala pandemi etkisindeyken, maskeler de aksesuarlarımız arasındaki yerini aldı. Farklı renklerde üretilen maskelere, değişik materyaller de eşlik etti. Özellikle zincir detayının kullanıldığı ve klasik maske formunun dışında farklı boyut ve şekillerde tasarlanmış maskeler tanıtıldı.

Bir cevap yazın